Els mecànics de Mercedes s'afanyen a tornar el cotxe de Rosberg al taller per reparar-lo (Reuters)
Motor

Rosberg fa el millor temps malgrat una avaria en els primers entrenaments de Silverstone

Els Mercedes ha fet els dos millors temps i els segueixen els Ferrari i els Toro Rosso, que prometen una bona lluita en els lliures

Actualitzat

Nico Rosberg ha superat una avaria en el primer entrenament lliure del Gran Premi de la Gran Bretanya de Fórmula 1. El Mercedes de l'alemany ha tingut un problema hidràulic que li ha afectat els frens i el canvi de marxes, i ha hagut de tornar al taller quan havia rodat durant poc més de vint minuts.

Això ha donat via lliure a Lewis Hamilton per dominar la sessió, però els mecànics han reparat el cotxe de Rosberg, que ha pogut tornar per fer quatre voltes abans no s'exhaurís el temps i, en dues ha superat el britànic, encara que només ha estat per set centèsimes.

Els Mercedes han estat els únics que han rebaixat l'1.35, i per sobre d'aquest temps s'ha vist una batalla interessant entre Toro Rosso i Ferrari. Max Verstappen ha acabat en un excel·lent tercer lloc i Carlos Sainz ha anat just darrere seu durant gairebé tot l'entrenament, però Kimi Räikkönen li ha pres el quart lloc en l'última volta. Darrere del madrileny, finalment cinquè, ha quedat Sebastian Vettel, sisè.

Fernando Alonso ha trigat molt a sortir. Ho ha fet quan quedaven trenta minuts i, a més, ha rodat en dues tandes curtes de poques voltes, que només li han permès acabar dissetè. Roberto Merhi ha estat vintè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut