Lliga de Campions

Robben es perdrà l'eliminatòria contra el Barça i Lewandowski té difícil jugar-la

El malson de les lesions torna a amenaçar el Bayern de Munic a una setmana del partit d'anada de les semifinals de la Champions davant l'equip blaugrana

Actualitzat

El Bayern de Munic ha confirmat que Arjen Robben no podrà jugar contra el Barça les semifinals de la Lliga de Campions, després de la lesió que va patir durant les semifinals de la Copa alemanya davant el Borussia Dortmund. Al mateix temps, ha donat a conèixer l'abast de la lesió de Robert Lewandowski, que té difícil arribar-hi.

Robben, que reapareixia aquest dimarts després de cinc setmanes de baixa per una lesió abdominal, pateix ara un trencament muscular al tou de la cama esquerra i el diagnòstic apunta a unes sis setmanes de recuperació. El mateix Bayern ha descartat que l'holandès pugui reaparèixer aquesta temporada.

Pel que fa a Robert Lewandowski, la seva topada amb el porter del Borussia ha acabat provocant-li un trencament del pòmul dret, a més de fractures al septe nasal i una lleu commoció cerebral. El davanter polonès encara no està descartat per al doble enfrontament davant el Barça, els dies 6 i 12 de maig. Si hi arriba, ho haurà de fer segurament amb una màscara protectora. El propi Lewandowski no es descarta.

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut