Robben, estès sobre la gespa després de recaure de la seva lesió (@FCBayern)
Futbol Internacional

Robben reapareix contra el Dortmund i es torna a lesionar després de només 18 minuts sobre la gespa

L'internacional holandès tornava a jugar en el partit de semifinals de la Copa Alemanya després de 21 dies de baixa, però s'ha hagut de retirar per problemes en un bessó i la seva participació contra el Barça a la Champions perilla. El Bayern ha quedat eliminat a la tanda de penals i es queda sense opcions de guanyar el triplet

L'internacional holandès Arjen Robben no ha tingut una reparició gaire afortunada amb el Bayern de Munic. L'internacional holandès ha tornat a jugar en el partit de semifinals de la Copa Alemanya contra el Borussia Dortmund després de 21 dies de baixa, però s'ha tornat a lesionar només 18 minuts després d'entrar al terreny de joc.

Robben ha entrat en el minut 68 en el lloc de Thiago Alcántara, quan el Bayern estava guanyant per 1-0 gràcies a un gol de Lewandowski, i ha hagut de deixar el camp en el 84 amb problemes en un bessó i amb ostensibles gestos de dolor, davant la preocupació de Pep Guardiola.

Sense Robben, que ha estat substituït per Götze, ara mateix perilla i molt la seva participació en l'eliminatòria de les semifinals de la Champions contra el Barça, el partit ha anat a la pròrroga després de l'empat a un del Dortmund aconseguit per Pierre Emerick Aubameyang.

Fatídica tanda de penals

Després d'uns 30 minuts de temps extra on el marcador no s'ha mogut gràcies a les bones intervencions del porter del Dortmund Langerak, el pas a la final s'ha decidit a la tanda de penals. El Bayern ha fallat els quatre llançaments que ha fet (Lahm, Xabi Alonso, Götze i Neuer) i ha quedat eliminat a mans dels homes de Jürgen Klopp, que n'han marcat dos. Amb aquesta eliminació, l'equip bavarès s'acomiada del triplet.