NBA

Ricky Rubio, amb un doble doble, lidera la victòria dels Timberwolves davant els Warriors (103-102)

Els de Minnesota han guanyat els líders de la Conferència Oest per la mínima amb una gran actuació del jugador del Masnou

Actualitzat

Cop d'efecte dels Timberwolves aquesta matinada a l'NBA. Ricky Rubio ha fet un partit excel·lent i amb un brillant doble doble, 18 punts i 13 assistències, ha estat decisiu en la victòria per un sol punt dels de Minnesota sobre els líders de la Conferència Oest, els Warriors. El resultat final ha estat de 103 a 102. Amb aquesta victòria, els Timberwolves sumen la sisena en vuit partits, i intenten aconseguir el vuitè lloc de la Conferència Oest.

El pivot dominicà Karl-Anthony Towns ha aportat 23 punts i nou rebots, i el català Ricky Rubio ha afegit al resultat final un doble doble. Towns ha jugat 38 minuts, encistellant 10 de 18 tirs de camp, inclosos 2 de 4 triples, 8 rebots i 2 assistències. Rubio ha jugat 36 minuts i ha anotat 3 de 10 tirs de camp, ha estat perfecte en els de personal amb 11 d'11 i ha aconseguit quatre rebots.

Els Warriors (52-13) han acumulat la seva segona derrota consecutiva, però mantenen el liderat de la Conferència Oest i la Divisió Pacífic. 
   

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut