Reial Madrid i Atlètic de Madrid tenen avantatge per accedir aquest vespre a les semifinals de la Champions (Reuters)
Lliga de Campions

Reial Madrid i Atlètic de Madrid poden segellar avui el pas a les semifinals de la Lliga de Campions

El Reial Madrid rep el Bayern de Munic (20.45, TV3), amb un 1-2 de renda. L'Atlètic, de la seva banda, defensarà l'1-0 al camp del Leicester

Actualitzat

Els dos primers semifinalistes de la Lliga de Campions se sabran aquest dimarts a la nit. De moment, després dels partits d'anada, els qui parteixen amb avantatge són el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid.

Els blancs reben aquest vespre el Bayern de Munic (20.45, TV3) amb una renda d'1-2 obtinguda la setmana passada a l'Allianz Arena. Zinedine Zidane diu que s'han d'oblidar del partit d'anada i tornar a guanyar els alemanys.

Gareth Bale, que encara arrossega problemes físics, no podrà jugar. El tècnic francès té clar qui el substituirà aquest vespre, però no ha volgut fer-ho públic. El gran candidat és Isco, que ha tingut molt protagonisme els últims partits de Lliga.

Carlo Ancelotti, que torna al Bernabéu, recupera el polonès Robert Lewandowski, que es va perdre l'anada per culpa d'una lesió. El qui no podrà jugar avui és el sancionat Javi Martínez, expulsat a Munic. Seran dubte fins a darrera hora Mats Hummels -baixa en l'anada-, i Jérôme Boateng, que no va jugar dissabte amb problemes en un turmell.

L'Atlètic, a conservar la renda

L'Atlètic juga al camp del Leicester amb un avantatge exigu, gràcies a l'únic gol del partit d'anada al Calderón. Pot semblar una renda escassa, però l'equip madrileny està avesat a jugar amb marcadors curts amb Diego Simeone a la banqueta. El tècnic argentí, que recupera Moyà i Gameiro, vol evitar un setge constant a la seva porteria i ha inculcat als seus jugadors que han de marcar almenys un gol.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut