Robert Martínez saluda els aficionats congregats a la Grand Place de Brussel·les (Reuters)
Mundial

Rebuda històrica a la selecció de Bèlgica

Els aficionats han omplert els principals carrers de Brussel·les i han aclamat Robert Martínez i els seus homes

Actualitzat

El seleccionador de Bèlgica, el balaguerí Robert Martínez, i una de les estrelles de l'equip, Eden Hazard, han estat els protagonistes de la celebració que els "diables vermells" han fet avui en companyia d'uns quaranta mil aficionats pels carrers de Brussel·les. Dalt d'un autocar descapotat, que ha recorregut les principals artèries de la capital belga, Martínez no ha dubtat a saltar i a entonar alguns dels càntics més populars dels seguidors belgues, en francès i en neerlandès. Amb tot, el tècnic català ha tornat a l'anglès, per declarar a la televisió pública belga:

"Aquesta és una victòria per a tota la nació. Tots els seguidors del futbol han vist, al Mundial, el que aquest equip és capaç de fer. Tots els seguidors dels 'diables vermells' han d'estar molt contents del que ha aconseguit aquest grup."

Un cop la rua ha arribat a la Grand Place, al límit de la seva capacitat amb uns 8.000 aficionats, el líder de la festa ha estat Hazard, que s'ha convertit en discjòquei improvisat i ha liderat els càntics dels aficionats. La jornada, que també ha inclòs una visita al Rei Felip de Bèlgica i a la seu de la federació belga, s'ha acabat cap a quarts de cinc, després de més de cinc hores de festa. 

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut