Ral·lis

Räikkönen no participarà al Ral·li Catalunya-Costa Daurada després de tenir un accident al "shakedown"

El pilot finlandès Kimi Räikkönen (Citroën) no prendrà la sortida aquest divendres al Ral·li Catalunya-Costa Daurada, dotzena prova del Mundial, després de tenir un accident durant el segon tram del "shakedown". El campió del món de Fórmula 1 ha tingut una aparatosa sortida de pista i, tot i que no s'ha fet mal, el seu C4 WRC no ha tingut la mateixa sort. L'arc de seguretat del cotxe ha quedat en mal estat i, per tant, per reglament, ha dit adéu a la prova.

Actualitzat
Al primer tram d'aquesta etapa pròleg el finlandès havia marcat el millor temps, però en la segona ocasió Räikkönen ha xocat. L'impacte ha trencat les barres de l'habitacle i el motor s'ha desplaçat uns centímetres dins l'habitacle. Els comissaris tècnics han decidit, amb aquest accident, que el cotxe no podia prendre la sortida en el següent tram perquè no complia les mesures de seguretat pertinents.

Räikkönen estava pilotant per la secció d'asfalt quan el seu cotxe ha colpejat en un revolt a mà esquerra, ha rebotat cap a la cuneta i ha fet diversos tombs de campana abans de tornar a posar-se sobre les quatre rodes. El finlandès i el seu copilot, Kaj Lindstrom, no han patit danys i han aconseguit portar el vehicle fins al parc d'assistència de Salou. No obstant això, una inspecció mecànica de l'equip Citroën Júnior ha informat de danys en la part superior del cotxe, la qual cosa significa que Räikkönen no podrà disputar el ral·li.

El millor temps del "shakedown" ha estat per al vigent campió del món, el francès Sebastien Loeb (2.08,6), mentre que el seu company de Citroën, Dani Sordo, ha aconseguit el cinquè millor temps.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut