Motor

Raga fa el doblet a Andorra i es col·loca a 28 punts de Bou

El pilot de Gas Gas ha guanyat les tres últimes proves del Mundial de Trial i encara té marge per capgirar la classificació

Actualitzat

Adam Raga ha aconseguir aquest diumenge la tercera victòria consecutiva al Mundial de Trial en firmar el doblet al Gran Premi d'Andorra, amb la qual cosa se situa a 28 punts del líder del campionat, Toni Bou.

Fa una setmana, a França, Raga va tallar la ratxa de nou triomfs seguits de Bou. Aquest cap de setmana, a Sant Julià de Lòria, el pilot de Gas Gas ha superat el de Montesa en les dues jornades per apropar-se a una distància assequible en la classificació general quan queden tres grans premis -Estats Units, Portugal i Espanya- amb dues proves en cadascun.

En la prova d'aquest diumenge, Adam Raga ha guanyat amb 15 punts de penalització, per 22 de Bou i 24 d'Albert Cabestany, que feia set cites seguides que no visitava el podi.

A falta de sis proves, Toni Bou, defensor del títol, avantatja Raga en 28 punts i Jeroni Fajardo, que ha estat quart aquest diumenge, en 63. Cabestany és el quart, a 78 punts. El Mundial es reprèn als Estats Units els dies 25 i 26 de juliol.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut