Rafael Nadal en una imatge d'arxiu
Tenis

Rafael Nadal renuncia al torneig de Queens i Federer reapareix amb victòria a Stuttgart

Després de proclamar-se campió a Roland Garros per onzena vegada, el tenista manacorí ha decidit donar-se de baixa del torneig londinenc seguint les recomanacions mèdiques. Per la seva banda, el suís s'ha imposat a l'alemany Mischa Zverev

Actualitzat

Rafael Nadal ha renunciat a participar al torneig sobre herba de Queens, a Londres, per poder descansar i preparar-se per participar a Wimbledon. Després de proclamar-se campió a Roland Garros per onzena vegada, el tenista manacorí ha decidit donar-se de baixa del torneig londinenc seguint les recomanacions mèdiques.

Per la seva banda, Roger Federer ha reaparegut amb victòria al torneig de Stuttgart. El suís, que no jugava un partit del circuit ATP des del passat 24 de març, s'ha imposat a l'alemany Mischa Zverev, per 3-6, 6-4 i 6-2. El suís s'ha refet de la pèrdua del primer set, en el primer partit que ha jugat des de fa gairebé tres mesos, quan va caure en la primera ronda del Masters 1000 de Miami. Si Federer arriba a la final del torneig de Stuttgart, prendrà novament el número 1 mundial a Nadal.

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut