Tenis

Rafa Nadal i Tommy Robredo avancen a la segona ronda de Wimbledon

Rafa Nadal i Tommy Robredo s'han classificat per a la segona ronda de Wimbledon. El manacorí va superar l'alemany Andreas Beck en tres sets, 6-4, 6-4 i 7-6, després de més de dues hores de partit. D'altra banda, Robredo va derrotar el belga Kristof Vliegen en quatre sets, 6-1, 6-3, 6-7 i 6-4, a l'herba de l'All England Club. En la segona ronda, el tenista català s'enfrontarà a l'alemany Tommy Haas, que va eliminar l'argentí Guillermo Cañas.

Actualitzat

En el debut d'enguany a Wimbledon, Nadal va mostrar l'evolució del seu joc amb disset "aces", alguns dels quals van superar els 200 quilòmetres per hora, un fet que fins ara no havia aconseguit. Amb aquesta potència, el número 2 del món es va desfer del també alemany Andreas Beck per 6-4, 6-4 i 7-6, en un "tie-break" que es va endur en blanc. El partit va durar dues hores i vint minuts i va suposar l'aperitiu al partit d'avui contra el letó Ernest Gulbis.

En canvi, Marcel Granollers va perdre en quatre sets davant Nicolás Almagro. La gran sorpresa de la jornada va ser l'eliminació del rus Nikolai Davidenko, el cap de sèrie número 4, que va perdre contra Benjamin Bercker per un triple 6-4.

En el quadre femení, tal com va fer dilluns la seva germana petita, Venus Williams va debutar amb victòria. La nord-americana, i actual campiona del torneig, va guanyar contra la britànica Naomy Cavaday per 7-6 i 6-1. També continua endavant la russa Maria Xarapova, cap de sèrie número 3. La guanyadora de Wimbledon l'any 2004 i semifinalista el 2005 i 2006 no va haver de patir per desfer-se de la francesa Stephanie Foretz. El resultat: 6-1 i 6-4.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut