Jocs Olímpics

Queralt Castellet passa a la final de "half pipe" amb la cinquena millor marca

La "rider" sabadellenca ha obtingut la cinquena millor marca en la primera mànega, però una caiguda en la segona li ha impedit millorar la puntuació

Actualitzat

La catalana Queralt Castellet serà a la final de la modalitat de "half pipe" de snowboard femení als Jocs de Pyeongchang. La sabadellenca ha obtingut la cinquena millor marca en una ronda de classificació dominada per la nord-americana Chloe Kim, que ha obtingut 87,5 punts.

Molt de vent a Pyeongchang. Tant que ha obligat a moure el calendari de proves d'esquí alpí i ha condicionat, i molt, la final de surf de neu en la modalitat de slopestyle. Menys s'ha vist afectada la modalitat de halfpipe, en què Queralt Castellet no ha fallat.

Castellet ha obtingut 71,5 punts en la primera mànega, però al segon intent una caiguda l'ha penalitzada quan executava l'últim número i ha fet una puntuació de 45,50. Tercera final en quatre jocs per a la rider de Sabadell. A Vancouver 2010, per culpa d'un cop al cap a la ronda classificatòria no es va arribar ni a estrenar. Dotzè lloc final.

A Chloe Kim, la finalista amb millor registre, ja la va derrotar el mes passat en la prova de Copa del Món de Colorado. Aquell dia, ningú va fer una ronda millor que la de Queralt Castellet.

La final de "half pipe", en què concorreran les 12 millors riders, es disputarà aquest dimarts. 

 


 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut