Snowboard

Queralt Castellet guanya en "half pipe" la prova de la Copa del Món a Saas-Fee

Queralt Castellet ha guanyat en "half pipe" la prova de la Copa del Món a l'estació suïssa de Saas-Fee de snowboard. Així, ha començat de forma espectacular la temporada, tot i que encara continua mantenint diferències esportives amb els responsables de la Federació Espanyola d''Esports d'Hivern, que la temporada passada van fer que la "rider" catalana no participés en els campionats del món de la Molina. Llavors, tant l'esportista com la Federació van sortir-hi perdent, ja que la Queralt era una seriosa aspirant al podi.

Actualitzat
El seu nivell de top ha quedat clar en l'obertura europea de la Copa del Món que s'ha disputat al mig tub de la glacera de l'Allalin, a més de tres mil metres d'altura. La sabadellenca ha fet un concurs sense cap errada en la ronda final. La catalana ha fonamentat la victòria en l'exercici de la primera sèrie, on ha aconseguit una puntuació de 87,3 punts, molt per sobre dels 81,3 de la japonesa Haruna Matsumoto, segona millor puntuació, però que al final ha estat tercera, ja que l'ha superat la francesa Sophie Rodríguez, que, després de les dues rondes, ha acabat segona.
 
En la classificació general de l'especialitat, després de dues proves, Queralt Castellet ocupa la segona posició, a només 20 punts de la suïssa Ursina Haller, que no ha estat fina davant del seu públic i ha acabat cinquena a Saas Fee.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut