Mundial

Puyol defuig l'etiqueta de favorit però creu que Espanya passa pel millor moment de joc de tot el Mundial

L'endemà que un cop de cap seu classifiqués Espanya per a la final del Mundial, Carles Puyol ha explicat que l'equip de Del Bosque passa pel seu millor moment de joc del campionat. Tot i això, el capità del Barça ha volgut evitar l'etiqueta de favorit i ha repartit al 50 per cent amb Holanda les possibilitats de guanyar el títol. Puyol, que ha avançat que un cop acabi el torneig decidirà si deixa la selecció espanyola, considera que l'home clau dels holandesos és Sneijder. Espanya, que vestirà de blau marí a la final, ha fet un entrenament de recuperació a la seva concentració de Potchefstroom.

Actualitzat
Com va passar en l'última Eurocopa, l'estil Barça s'està imposant al Mundial de Sud-àfrica. Des que la selecció espanyola va canviar la fúria pel joc de toc, s'ha guanyat l'admiració general. Aquest dijous han començat a preparar el partit contra Holanda, si bé ha estat una sessió suau, de recuperació per als que van guanyar a Alemanya. I tot gràcies a un gol que confirma la jerarquia blaugrana en el futbol mundial.

L'anècdota amb la reina Sofia

La victòria contra Alemanya es va celebrar al vestidor d'Espanya, i la reina Sofia es va afegir a la festa. Alguns jugadors no s'ho esperaven, i anaven apartant la roba bruta del terra com podien. Però el que va badar més va ser Carles Puyol. El de la Pobla no s'havia assabentat que baixava la reina, se'n va anar a dutxar... I la va acabar rebent mig despullat. L'ovació dels seus companys va ser més sonora que quan va marcar el gol de la victòria.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut