Mundial

Un gol de Puyol derrota Alemanya (1-0) i classifica Espanya per a la final del Mundial

La selecció espanyola continua fent història i jugarà la final d'un Mundial per primera vegada després de guanyar Alemanya per 1-0. Els de Del Bosque van fer un partit gairebé perfecte i van ser infinitament superiors al seu rival. Pedro, que va ser la sorpresa a l'equip titular, va tenir una actuació molt destacada, però el gran protagonista de la semifinal va ser Carles Puyol. El capità del Barça va fer el gol de la victòria amb un cop de cap en el minut 73. Espanya jugarà la final contra Holanda diumenge que ve, a Johannesburg.

Actualitzat
Com un ressort va saltar la banqueta de la selecció espanyola quan l'àrbitre va assenyalar el final del partit. L'objectiu s'havia aconseguit i Espanya s'havia classificat per jugar la final del Mundial de Sud-àfrica. El protagonista, Puyol. El central blaugrana va fer el gol de la victòria. Faltaven 17 minuts per acabar quan un córner picat per Xavi el va rematar Puyol d'un cop de cap espectacular. El defensa va volar per sobre del seu company Piqué i va enviar la pilota al fons de la xarxa.

Domini aclaparador

Fins a aquell moment l'equip de Del Bosque havia dominat clarament l'equip alemany, que va fer un plantejament a la contra, però no havia sabut culminar les clares ocasions de gol que havia creat, com una d'un excepcional Pedro, que havia sortit en l'onze titular per Torres i que va acabar amb un xut final de Xabi Alonso. Poc després Pedro des de fora l'àrea va fer lluir el porter alemany i tot seguit l'oportunitat la va tenir Villa, que va enviar la pilota fora per ben poc. I ja a les acaballes del partit Pedro va poder fer el 2-0 després d'una gran jugada personal. El blaugrana es va emborratxar de pilota i no la va passar a Torres, que estava sol i podia haver sentenciat amb el 2-0.

Al final es va patir davant la pressió desesperada alemanya, però la selecció de Del Bosque no va perdre els papers. L'antiga fúria de la "roja" ja és història; ara el que la defineix és el futbol de toc amb què s'ha arribat per primera vegada a la història a la final d'una Copa del Món.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut