Espanyol

Pochettino diu que, si fos per ell, Osvaldo encara vestiria la samarreta blanc-i-blava

Ja fa una setmana del traspàs d'Osvaldo, però fins ara Mauricio Pochettino no s'havia pronunciat al respecte. El tècnic de l'Espanyol avui ha volgut treure dramatisme a l'absència del davanter, però ha admès que, si fos per ell, Osvaldo encara vestiria la samarreta blanc-i-blava. "Totes les parts hi han tingut responsabilitat, no podem comptabilitzar-ne només una. Tothom ha de fer autocrítica, com quan perds i guanyes un partit. Era fonamental [Osvaldo] però no em puc lamentar".

Actualitzat
Segons el conseller delegat del club, Joan Collet, Dani Osvaldo no es mereixia ser jugador de l'Espanyol. Aquesta opinió no l'acaba de compartir un Mauricio Pochettino que, sense dir-ho obertament, veu debilitada la seva plantilla. "Estic d'acord amb la plantilla que tinc i miro al futur amb optimisme i il·lusió. Cal girar full dels moviments del mercat i creure molt més en l'equip, en la nostra força. Hem d'estar per sobre de les individualitats i les persones", ha apuntat Pochettino.

D'altra banda, el tècnic ha demanat "més informació" a la Federació del Camerun, ja que Kameni ha tornat aquest matí, malgrat que el seu partit contra Mèxic es va anul·lar.
"Fins ahir al migdia -ha explicat- no em vaig assabentar del que ha estat passant, el nostre delegat, [José María] Calzón, va parlar amb el seu seleccionador, Javier Clemente", ha subratllat.

Pochettino, finalment, ha valorat l'enfrontament amb Marcelo Bielsa, tècnic de l'Athletic. "És un orgull jugar davant seu, és com el meu segon pare. Li desitjo tota la sort, diumenge que guanyi el que jugui millor a futbol. Li tinc un gran afecte i una gran admiració", ha insistit.

Dijous presentació de Vladimir Weiss

L'Espanyol presentarà aquest dijous una de les noves cares de l'equip, Vladimir Weiss. L'eslovac i Carlos Kameni han estat els dos últims jugadors a incorporar-se a l'equip, després dels compromisos de seleccions. Weiss ja s'ha entrenat amb els seus nous companys mentre que el camerunès ha estat -amb prou feines- cinc minuts a la ciutat esportiva. El club l'esperava molt abans, ja que el partit del Camerun contra Mèxic s'havia suspès. La xerrada que han mantingut Kameni i Pochettino dins del vestidor no ha transcendit, però el tècnic no semblava content.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut