Mickeal ha superat per segona vegada un tromboembolisme pulmonar. (Foto: EFE)
Bàsquet

Pete Mickeal anuncia que marxa als Estats Units per recuperar-se i que si algun dia torna a jugar serà al Barça

El jugador del Barça Regal ha ofert aquest dimarts una roda de premsa per informar que ha decidit marxar als Estats Units per tractar-se el tromboembolisme pulmonar, i que s'hi estarà el temps que faci falta: "Aniré als Estats Units per buscar l'opinió d'un especialista en dues setmanes. Puc ser-hi 2, 4 mesos, un any o per sempre". Mickeal ha assegurat que si algun dia torna a jugar, serà al Barça, "el millor club del món".

Actualitzat
El jugador del Barça Regal, Pete Mickeal, ha ofert aquest migdia una roda de premsa, per informar que ha decidit marxar als Estats Units per tractar-se el tromboembolisme pulmonar, i que s'hi estarà el temps que faci falta: "Aniré als Estats Units per buscar l'opinió d'un especialista en dues setmanes. Puc ser-hi 2, 4 mesos, un any o per sempre."

El jugador blaugrana, molt emocionat, ha deixat molt clares dues coses. D'una banda, que el bàsquet ara no és important, el més important "és la meva salut i poder curar-me. El bàsquet passa ara a un segon pla", ha expressat. I de l'altra, Mickeal ha dit que "no hi ha cap més club com el Barça. Si algun dia torno a jugar, m'agradaria que fos en aquest club." I és que el jugador no s'ha cansat de repetir que el "Barça és un club especial, i el que fa especial aquest club és la gent, com m'han tractat. Ja es pot anar a l'NBA o a Europa... Res com aquí", ha assegurat.

Mickeal ha explicat que va parlar amb Rosell, Creus i Xavi Pascual i els ha demanat que "si algun dia puc tornar a jugar, vull fer-ho al Barça". Amb llàgrimes als ulls en alguna ocasió, Mickeal ha explicat que "la part més dura d'aquesta malaltia era haver de trucar a la meva dona i dir-li que tenia aquest problema una altra vegada".
Anar al contingut