Lliga de Campions

Pep Guardiola viu un malson en el seu retorn al Camp Nou a la banqueta del Bayern

L'extècnic del Barça no ha rebut cap homenatge previ al partit d'una afició concentrada en animar el seu equip en un duel tan trascendental de la temporada

David CarballoActualitzat

Pep Guardiola no ha rebut cap homenatge en el seu retorn al Camp Nou com a entrenador del Bayern i ha hagut de marxar amb la cua entre les cames destrossat per un Messi que no ha tingut cap pietat d'ell. El tècnic de Santpedor, que tampoc el volia, ha sortit a la gespa poc abans de l'inici del partit davant la indiferència de l'afició blaugrana, més pendent d'animar el seu equip que de recordar la figura del millor entrenador de la història del Barça. Tampoc la megafonia de l'Estadi, com és habitual en tots els partits, no ha dit el seu nom, un fet que hauria afavorit una ovació sonora.

Abans del xiulet inicial, Guardiola s'ha fos en una abraçada amb el seu amic Luis Enrique i ha anat a seure a la banqueta visitant entre un núvol de càmeres de televisió i fotògrafs que volien captar la seva imatge. Com és habitual en ell, Guardiola ha viscut el partit fet un sac de nervis i donant contínues instruccions als seus jugadors de la banda.

Veient que el seu plantejament inicial no estava funcionant, ha cridat Juan Bernat per canviar de sistema. Fins i tot a la mitja hora de partit, el Camp Nou s'ha posat a corejar el nom de Luis Enrique de forma unànime en una mostra de suport al tècnic asturià, mentre que Guardiola, tenint en compte la trascendència del duel, no ha rebut cap mostra de suport d'una afició bolcada amb el seu equip.

En la represa, Guardiola s'ha mantingut en un segon pla, però ha acabat mostrant la seva disconformitat amb el desenllaç del partit, sobretot després de veure com Messi i Neymar acabaven de posar el seu equip a un pas de l'eliminació. Sense dubte, el tècnic català no guardarà un bon record del seu retorn a casa.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut