Espanyol

Pau López: "Em vull quedar, però està clar que les coses s'han de decidir amb temps i no es pot fer tot amb tanta pressa"

El porter perico no vol pressions i necessita el seu temps per valorar i decidir si renovarà amb el club.

Actualitzat

El porter de l'RCD Espanyol, Pau López, s'ha mostrat decebut amb la derrota de l'Espanyol a casa amb el València per (0-2) després d'un bon primer temps: "La primera part ha estat molt bona, l'equip ha jugat molt bé, hem tingut ocasions, dues pilotes al pal, però, al final, la pilota no ha entrat". I és que el porter confessa que "quan perds mai pots estar content", però "intentarem estar preparats per al partit de Getafe de la setmana que ve". 

López també ha parlat de la seva renovació i de les declaracions de Lardín respecte a la qüestió. Lardín va dir aquesta setmana que, si el porter no vol renovar, "el club no perdrà el temps amb un futbolista que no estarà aquí". El jugador perico ha estat clar amb les declaracions de Lardín: "pot dir el que vulgui perquè és el director esportiu del club i és una persona que té molt de pes; jo no hi tinc res a dir".  "Cadascú és lliure d'opinar en aquest club i així ho ha fet. Si ell vol dir això, jo no tinc cap problema en que ho digui", afegeix el jugador. 

Respecte a si Pau ha pres una decisió, el jugador assegura que ja va explicar que "em vull quedar aquí però està clar que les coses s'han de decidir amb temps i no es pot fer tot amb tanta pressa". El que està clar és que el porter no es vol sentir pressionat: "Fa dos dies que tinc una proposta, hi ha temps per parlar, pensar i asseure's. No es pot pretendre que en dos dies contesti". 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut