Gerard Moreno treballa al marge del grup per superar una sobrecàrrega muscular (@RCDEspanyol)
Gerard Moreno treballa al marge del grup per superar una sobrecàrrega muscular (@RCDEspanyol)
Espanyol

Gerard Moreno: "No és cap bogeria recuperar els punts que ens treuen els de dalt"

El davanter perico continua treballant per estar del tot recuperat de les sobrecàrregues musculars que arrossega del partit contra el València

Actualitzat

Gerard Moreno s'ha mostrat confiat en les possibilitats de l'Espanyol de classificar-se per disputar competició europea la propera temporada. El davanter, que ha apadrinat una cursa popular contra el càncer que es disputarà a Barcelona el proper 3 de desembre, ha explicat que "no és cap bogeria recuperar els punts que ens treuen els de dalt. La Reial Societat, setena, ens treu 4 punts. Hauríem d'estar preocupats si portéssim una dinàmica negativa, amb males sensacions, però no és el cas".

La derrota del passat cap de setmana contra el València (0-2) va deixar l'Espanyol tretzè de la classificació. Moreno, optimista, ha destacat que "contra el València les sensacions van ser boníssimes. Fins que ens van fer el primer gol, l'equip va estar a un gran nivell. Estic segur que si mantenim aquest nivell, l'equip guanyarà més partits".

Moreno ha fet autocrítica assumint que per millorar en la classificació els calen més gols: "Com a davanter, he d'assumir la meva responsabilitat. Hem de fer gols (fins ara en sumen 9 en 12 partits) i generar ocasions, però si en cada partit creem les que vam fer l'altre dia, entraran segur".

Pau es reincorpora al grup, Gerard Moreno encara no

L'Espanyol continua preparant el partit de dilluns contra el Getafe, que es jugarà a Cornellà-el Prat a les nou del vespre. Aquest dijous ja s'ha pogut veure el porter Pau López entrenant-se amb el grup. Ahir es va exercitar al marge per culpa d'unes molèsties musculars. Gerard Moreno, que ahir també va ser baixa, aquest matí tampoc era amb la resta de companys. El Getafe està classificat en la zona mitjana de la taula, amb tres punts més que els blanc-i-blaus.

Després de l'entrenament, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació Marc Navarro, ja recuperat del tot dels problemes físics que ha tingut a l'inici de temporada.

"Ja em trobo molt millor,  ja estic al cent per cent."

Sobre una possible sortida en el mercat d'hivern, el defensa blanc-i-blau no vol ni sentir a parlar de fer les maletes.

"Estic centrat en l'Espanyol, tinc moltes ganes de créixer aquí."

En referència al fet que l'Espanyol no acaba d'aconseguir resoldre els partits, Marc Navarro no té cap dubte que només és qüestió de temps.

"Contra el València vam fer un partit molt bo. Estem treballant molt i molt bé i els resultats segur que arribaran."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut