Duel d'incombustibles: Pau Gasol i Tim Duncan lluiten per una pilota (EFE)
Bàsquet

Pau Gasol, decisiu en la victòria dels Chicago Bulls sobre els San Antonio Spurs (92-89)

El pivot català ha anotat 18 punts, ha capturat 13 rebots i ha col·locat un tap decisiu perquè els Bulls sumessin la desena victòria de la temporada

Actualitzat

Els Chicago Bulls han superat amb nota una prova de nivell com era la visita d'uns San Antonio Spurs en ratxa (92-89). L'equip texà, amb cinc victòries consecutives, semblava haver trobat la velocitat de creuer per convertir-se en el segon equip del moment darrere els fins ara imbatibles Golden State Warrirors.

Però Parker, Duncan i la resta no han pogut doblegar una sòlida defensa dels Bulls, comandada per un Pau Gasol molt encertat. El de Sant Boi ha liderat el seu equip amb 18 punts i 13 rebots, i a més ha estat decisiu posant-li un tap a LaMarcus Aldridge a poc més d'un minut pel final en una jugada que hauria pogut desfer l'empat a 89 a favor dels visitants.

Els Bulls, gràcies a aquest triomf de prestigi, se situen en el tercer lloc de la Conferència Est amb 10 victòries en 15 partits.

La dinovena per als Warriors

Un bon balanç que es queda curt, però, quan es compara amb la gesta dels Warriors, que amb empentes i rodolons han aconseguit la seva dinovena victòria en 19 partits jugats aquesta temporada. L'equip d'Oakland ha començat una gira de sis partits lluny de la seva pista imposant-se als Utah Jazz (103-106) per allargar la seva immaculada ratxa. Tot i que aquesta vegada el triomf ha estat en discussió gairebé fins al final, Stephen Curry i els seus 26 punts han tornat a fer la diferència.

Resultats de la jornada:

 

Detroit Pistons-Houston Rockets, 116-105

Miami Heat-Boston Celtics, 95-105

Atlanta Hawks-Okklahoma City Thunder, 106-100

Chicago Bulls-San Antonio Spurs, 92-89

Milwaukee Bucks.-Denver Nuggets, 96-72

Utah Jazz-Golden State Warriors, 103-106

Sacramento Kings-Dallas Mavericks, 112-108

Los Angeles Clippers-Portland Trail Blazers, 102-87

Anar al contingut