Bàsquet

Pau Gasol : "Cada any es fa més difícil que pugui tornar al Barça"

El pivot de Sant Boi de Llobregat, de 36 anys, ha admès que "a cada nou contracte que firmo a l'NBA s'allunya la possibilitat d'acabar la carrera a l'equip blaugrana"

Actualitzat

Pau Gasol ha qualificat de "molt difícil" la seva tornada al Barça Lassa com a jugador. "Quan vaig marxar a l'NBA em feia molta il·lusió pensar que algun dia tornaria. Però han anat passant els anys i, tot i que encara ho veig amb il·lusió, reconec que, a cada contracte nou que firmo, la possibilitat de tornar a jugar a Europa i al Barça és més difícil", ha comentat.

Gasol, de 36 anys, acaba de comprometre's amb els San Antonio Spurs, el seu quart equip a l'NBA. "Un dels factors més importants és que espero poder tornar a lluitar per l'anell. Fa dos anys vaig declinar la seva oferta i ara he tingut una nova oportunitat. Espero poder aportar el meu bàsquet, el meu coneixement i la meva experiència" al projecte dels Spurs.

Al contrari que el seu company de generació José Manuel Calderón, Gasol no ha volgut tancar la seva etapa amb la selecció espanyola. "He d'anar veient a cada moment com el meu cos assimila la càrrega que li fico a aquestes alçades de la pel·lícula", ha indicat el de Sant Boi, que ha admès que decidirà si juga a l'Eurobasket de l'estiu que ve en funció de com li hagi anat la temporada amb els Spurs.     

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut