Tenis

Operat d'una fractura a l'os orbital l'àrbitre de la Copa Davis que va rebre una pilotada a l'ull

Arnaud Gabas va rebre una pilotada del canadenc Denis Xapovalov, acció que va costar una sanció al canadenc
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Arnaud Gabas, l'àrbitre de cadira que va rebre una pilotada del canadenc Denis Xapovalov el 6 de febrer mentre feia la seva feina a l'eliminatòria de la Copa Davis entre el Canadà i la Gran Bretanya, va ser operat dissabte. El cop de pilota no li va afectar ni la còrnia ni la retina, però sí que li va provocar una fractura de l'os orbital on descansa l'ull.

La pilotada de Xapovalov, enutjat perquè anava perdent el seu partit contra el britànic Kyle Edmund, va provocar l'eliminació del seu equip de la Davis i una sanció de 6.250 euros per al jugador. El canadenc, que va perdre el cap, no apuntava a ningú en concret, però va acabar impactant a l'àrbitre. Gabas havia d'arbitrar els tornejos de Marsella (20-26 febrer), Indian Wells (10-19 de març) i Miami (22 març-2 abril), però després de la intervenció quirúrgica no se sap si es recuperarà a temps per complir aquest calendari.

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS