Vuit jugadors que podrien deixar el Barça si hi ha una bona oferta per ells
Futbol

Operació sortida: el Barça escolta ofertes per vuit jugadors

El club blaugrana posa preu a vuit jugadors del planter, que podrien deixar el club per facilitar l'arribada dels reforços desitjats

Xavier LemusActualitzat

El Barça ja treballa en la planificació de la pròxima temporada, en què la gran prioritat és el fitxatge d'un central. El club disposa en total de 60 milions d'euros per fitxar. Si el preu del central oscil·la entre els 30 i els 50 milions d'euros, que és el que demanen per Laporte i Marquinhos, el club es veurà obligat a vendre jugadors per no acabar pràcticament amb tot el pressupost en fitxatges.

De moment, ja ha posat preu a alguns. El Barça estaria disposat a vendre Adriano, Vermaelen i Sandro, per una quantitat que oscil·laria entre els 4 i 5 milions d'euros per cadascun.

En una altra categoria es trobarien els jugadors per als quals demanarien entre 9 i 10 milions. Dins aquest apartat hi hauria Aleix Vidal, Dani Alves, Mathieu i Marc Bartra.

Arda Turan estaria en un capítol a part. El Barça el posaria al mercat per 35 milions, 6 milions menys del que va pagar l'estiu passat per fitxar-lo.

Les baixes que s'acabin produint condicionaran també la llista d'altes per a la pròxima temporada. Al marge del molt probable retorn de Denis Suárez, la gran prioritat és el fitxatge d'un central i d'un davanter rodat. Però també caldrà reforçar les demarcacions que puguin quedar descobertes arran de l'"operació sortida".    

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut