Nova victòria del DKV Joventut, que no s'ha deixat sorprendre pel Meridiano Alacant (71-75)

La Penya ha aconseguit a Alacant la seva sisena victòria a la lliga ACB (71-75). Els de Badalona han dominat en el marcador durant la major part del joc, però han estat a punt de deixar-se sorprendre pel Meridiano Alacant en els minuts finals. La superioritat en el joc interior dels verd-i-negres ha estat clau per dominar el joc i emportar-se una treballada victòria. Jordi Trias, amb 10 punts i 9 rebots, i Josep Franch, amb 13 punts, han estat els jugadors més destacats de la Penya. El Meridiano Alacant, que estrenava entrenador, ha pogut capgirar el marcador a la segona meitat i ha disposat d'una última possessió per empatar el joc.

El matx ha començat amb domini inicial dels verd-i-negres, que han agafat el primer avantatge en el lluminós. L'Alacant, però, cuer de la lliga amb una única victòria, s'ha refet i ha arribat al final del primer quart perdent només de quatres punts (18-22). La Penya, superior en el joc interior, ha ampliat les distàncies fins el 24 a 35 al segon període. Amb dos triples de Stojic, els locals han ajustat novament el marcador. Però dos tirs lliures de Henk Norel han donat l'avantatge de nou punts al final de la primera meitat (30-39).

L'Alacant reacciona i la Penya acaba patint

La Penya ha tornat a demostrar que l'inici de la segona part no és el seu fort. Així, els locals, aprofitant el desconcert visitant, s'han col·locat només un punt per sota en els primers minuts de la represa (40-41). Ha sigut llavors quan ha aparegut la figura de Jordi Trias, que amb els seus punts i rebots ha ajudat la Penya a eixamplar novament la distància (52-59). Un triple de Russell Robinson a l'inici de l'últim quart semblava trencar definitivament el joc pels verd-i-negres (52-64), però l'Alacant no s'ha enfonsat, i a base de triples ha entrat en els minuts finals amb opció al triomf (62-68). Els locals han entrat a l'últim minut amb opcions de victòria, que Josep Franch s'ha encarregat d'anul·lar amb quatre punts consecutius que donaven la sisena victòria a la lliga als de Pepu Hernández.