Neymar i Paulinho
Neymar i Paulinho, durant un escalfament abans d'un partit del Brasil (Reuters)
Futbol

Neymar aposta per la incorporació de Paulinho al Barça i celebra que Messi hagi renovat

Al crac blaugrana li agradaria jugar la pròxima temporada al costat del seu amic i company a la selecció brasilera

Actualitzat

Neymar ha fet unes declaracions aquest dissabte en les quals es mostra favorable al possible fitxatge de Paulinho per part del FC Barcelona. L'estrella blaugrana ha parlat després d'haver assistit a un torneig internacional de futbol d'aficionats a Praia Grande. A més, ha celebrat la recent renovació de Lionel Messi i ha destacat la qualitat de Dani Ceballos, tot i que en el mateix dia s'ha decantat per anar al Reial Madrid.

"Paulinho és un amic que tinc al futbol", ha dit Neymar. "Vull que fitxi pel Barça perquè amb un jugador com ell guanyarem molt". El migcampista, habitual de la selecció brasilera i actualment jugador del Guangzhou Evergrande xinès, és un dels noms que més han sonat en relació a l'agenda blaugrana les últimes setmanes.

Neymar també s'ha felicitat per la continuïtat del seu amic Messi. "No pot sortir del Barcelona perquè és un crac. Hem de tenir-lo. Si no, tot es complica", ha dit abans d'assegurar que el seu objectiu per a la propera temporada és "guanyar-ho tot, i sempre gaudint del futbol".

El brasiler també ha destacat la qualitat de Ceballos, "un gran jugador" que faria el Barcelona "més gran", si bé ha fet les declaracions sense conèixer les últimes informacions de Madrid que han confirmat la incorporació del migcampista al club blanc.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut