Paulinho és un dels objectius del Barça per reforçar el mig del camp
Barça

El Guangzhou Evergrande rebutja una oferta del Barça per Paulinho de 20 milions d'euros

El club xinès ha emès un comunicat oficial on assegura que ha refusat la proposta del club blaugrana pel fitxatge del migcampista brasiler

Actualitzat

El Guangzhou Evergrande ha emès un comunicat oficial en què afirma que ha rebutjat una oferta en ferm del Barça pel brasiler Paulinho. Segons el mateix club, la proposta blaugrana era de 20 milions d'euros, a pagar en dos terminis, per fitxar el migcampista brasiler.

"Paulinho, que ha signat la seva renovació al gener del 2017, és un jugador important per al nostre club a llarg termini. És per això que li hem donat una resposta oficial al Barcelona. Rebutgem la seva oferta per Paulinho, no està en els nostres plans vendre al jugador. Volem expressar la nostra gratitud al Barcelona per tenir Paulinho en tan alta estima", assegura el club xinès en el comunicat.

El tècnic de l'equip, el brasiler Luiz Felipe Scolari, ja va manifestar fa uns dies la seva postura sobre Paulinho, i va deixar clar que el jugador seguirà a la plantilla. El mateix jugador va confirmar fa uns dies en una entrevista l'interès blaugrana en el seu fitxatge. Paulinho és un migcampista amb molt recorregut, té 28 anys, és internacional amb el Brasil i abans de jugar a la Xina va provar fortuna en el Tottenham i va destacar en el Corinthians.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut