El papa Francesc rep una delegació del San Lorenzo. (Foto: Reuters)
Futbol

Neix a l'Argentina un club de futbol en honor del papa Francesc

Neix a l'Argentina un club de futbol en honor del papa Francesc, el Club Papa Francisco, que avui jugarà el primer amistós. Format a la localitat de San Francisco Solano, al sud-est de Buenos Aires, neix com a homenatge al primer sant pare argentí de la història i també vol allunyar els joves de les drogues transmetent els seus valors.

Actualitzat

El Club Papa Francisco juga avui el seu primer partit, un amistós contra el Club Sportivo América de San Pedro. La Asociación Mutual Alianza Papa Francisco es va registrar a l'AFA el 13 de desembre, i ha quedat enquadrada dins la cinquena divisió argentina. El club ha nascut a la localitat de San Francisco Solano, al sud-est de Buenos Aires, i, a més de ser un homenatge al primer sant pare argentí de la història, vol allunyar els joves de les drogues transmetent els seus valors.

L'equipació oficial de l'equip està inspirada en els colors de la bandera vaticana. La samarreta com a local és blanca amb franges grogues i negres, mentre que la de visitant té el negre com a color principal. El seu sobrenom és "El sant del sud", i els seus seguidors seran coneguts com "els sants". A la seva seu guarden una samarreta especial dedicada al seu inspirador, amb el número 10 a l'esquena i el nom de Francisco. Algun dia esperen poder-la entregar al papa Francesc, que és seguidor reconegut del San Lorenzo.

 


 

Anar al contingut