Mourinho, analitzat al detall en aquest reportatge
Reial Madrid

Mourinho firma a la banqueta del Reial Madrid la pitjor arrencada de temporada des que n'és entrenador

La històrica arrencada del Barça de Tito Vilanova aquesta temporada contrasta amb el pitjor inici de José Mourinho com a entrenador. El tècnic portuguès del Reial Madrid no havia perdut sis partits oficials abans de Cap d'Any en una mateixa temporada en tota la seva carrera professional, segons ha informat Mister Chip a través del seu compte de Twitter.

Actualitzat
La històrica arrencada del Barça de Tito Vilanova aquesta temporada contrasta amb el pitjor inici de José Mourinho com a entrenador. El tècnic portuguès del Reial Madrid no havia perdut sis partits oficials abans de Cap d'Any en una mateixa temporada en tota la seva carrera professional, segons ha informat Mister Chip a través del seu compte de Twitter.

Amb la derrota d'aquest dimecres al camp del Celta de Vigo, el seu Madrid ja ha perdut sis partits des de l'inici de temporada a l'agost: amb el Barça a la Supercopa, amb el Betis, el Sevilla i el Getafe a la Lliga, amb el Borussia Dortmund a la Champions, i a la Copa amb el Celta. Aquesta és una xifra inèdita amb els equips de Mourinho. De fet, des que és al Madrid, el primer any només va perdre sis partits en tota la temporada i en totes les competicions. I en tot l'any passat, només cinc.

A més, en tota la carrera de Mourinho com a entrenador de futbol, mai no havia perdut sis partits en totes les competicions disputades en els cinc primers mesos de temporada, és a dir, abans de final d'any. Ni amb l'Uniao de Leiria, ni el Porto, ni el Chelsea, ni l'Inter de Milà, segons dades de Mister Chip. De fet, el rècord de derrotes en una única temporada, en totes les competicions, del tècnic portuguès, és de nou. Va ser la 2001/02, en què Mourinho va començar a l'Uniao de Leiria, i al gener va agafar el Porto. Sumant els partits dels dos equips de setembre a juny, no en va perdre més de nou.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut