Barça

Mor als 78 anys Manel Vich, la veu del Camp Nou

Aquest divendres ha mort l'home que durant gairebé 60 anys ha estat la veu de l'estadi del FC Barcelona, primer l'antic de les Corts i, després, el Camp Nou

Beatriz GarciaActualitzat

La mitjanit de divendres, el FC Barcelona ha fet pública amb un missatge al seu compte de Twitter la mort de qui ha estat la veu del Camp Nou durant gairebé 60 anys, Manel Vich.

Vich va fer els 78 anys el passat 12 de març, el mateix dia que el Barça golejava el Getafe al Camp Nou (6-0). La veu que els socis barcelonistes tan bé coneixen va començar amb la seva feina en el vell camp de les Corts, l'any 1956. En aquest temps només s'havia perdut tres partits de l'equip, dos per una operació i un altre pel casament de la seva filla. El dia de Sant Jordi no va poder anar a fer la seva feina. Fonts blaugranes van dir que per una indisposició. Es va perdre la golejada a l'Sporting (6-0).

Manel Vich va fer popular la frase "Bona tarda a tothom (o bona nit) i benvinguts a l'Estadi". Era la seva manera, sempre en una perfecta al·locució, de saludar els espectadors dels partits de l'equip blaugrana abans de començar a recitar les alineacions dels dos equips. En els últims 60 anys, ha dit el nom de tots els cracs que han format part del FC Barcelona. El seu preferit era Kubala, com ell mateix confessa en aquest vídeo.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut