Imatge recent de Milik amb la seva selecció (REUTERS)
Futbol

Milik es trenca el lligament encreuat anterior i estarà de sis a vuit mesos de baixa

El jugador polonès del Nàpols es va lesionar durant el partit que la seva selecció va guanyar contra Dinamarca aquest dissabte i diu pràcticament adéu a la temporada

Marc BéjarActualitzat

Arkadiusz Milik s'acomiada pràcticament del que queda de temporada després de fer-se una greu lesió al genoll esquerre. El futbolista del Nàpols es va trencar el lligament encreuat anterior cinc minuts abans del final de la primera part del partit que enfrontava la seva selecció, Polònia, contra Dinamarca. La lesió se la va fer després d'un xoc amb el defensa danès Jannick Vestergaard, en un encontre que va acabar amb victòria polonesa per tres gols a dos.

El jugador, de 22 anys, serà operat aquest dilluns pel doctor Pier Paolo Mariani a la clínica de Villa Stuart, després de viatjar fins a la ciutat romana un cop finalitzat el partit. El president del Nàpols, Aurelio de Laurentiis, ha visitat el davanter, que estarà entre sis i vuit mesos apartat dels terrenys de joc, i deixa coixa la davantera de l'equip entrenat per Maurizio Sarri.

Milik havia començat la temporada fent oblidar Higuaín, la gran estrella dels napolitans el curs anterior. El futbolista, que va arribar aquest mateix estiu procedent de l'Ajax per uns dotze milions d'euros, acumulava ja set gols en nou partits en el total de competicions, i era el màxim golejador de la present edició de la Champions. Davant d'aquesta baixa de llarga durada, els italians no descarten incorporar algun jugador que pugui acompanyar Manolo Gabbiadini, l'únic nou pur que ha quedat en la plantilla dels napolitans. 

Anar al contingut