Barça

Messi torna a casa després de ser sancionat per la FIFA i dijous es reincorporarà als entrenaments amb el Barça

El crac argentí no ha fet declaracions a la seva arribada a l'aeroport del Prat després de la polèmica sanció de quatre partits amb la selecció argentina que li va imposar el màxim organisme del futbol mundial

Actualitzat

Leo Messi ha tornat aquest dimecres al vespre a Barcelona i dijous es reincorporarà als entrenaments del FC Barcelona amb la resta de companys, tot i que no pot jugar el pròxim partit de Lliga de diumenge a Granada per acumulació de targetes.
   
Messi ha arribat seriós i no ha fet declaracions, després de la polèmica sanció de quatre partits amb la selecció argentina que li va imposar ahir la FIFA. La comissió de disciplina del màxim òrgan del futbol internacional va actuar d'ofici sense que l'àrbitre de l'Argentina-Xile hagués fet constar a l'acte cap insult del capità argentí. Ara, Messi se centrarà en el Barça esperant veure si prosperen els recursos que presentarà l'AFA.

Les al·legacions de Messi a la sanció

Abans de fer-se pública la sanció de quatre partits de suspensió per insultar un àrbitre assistent durant el partit entre l'Argentina i Xile de dijous passat, Messi ha assegurat en el seu escrit de defensa que les seves paraules van ser "a l'aire" i no a l'assistent, segons afirma el diari argentí "La Nación".

"Les meves paraules mai van ser dirigides a l'assistent, sinó que van ser dites a l'aire", va sostenir el capità argentí en l'escrit de defensa que va enviar l'Associació del Futbol Argentí (AFA) a la FIFA abans de fer-se pública la sanció, segons ha explicat a Efe el periodista que va tenir accés a l'escrit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut