Arce i Martins celebren un dels gols de la victòria de Bolívia contra l'Argentina (EFE)
Futbol internacional

Una Argentina sense Messi fa aigües a Bolívia i es complica la classificació per al Mundial (2-0)

El conjunt d'Edgardo Bauza ha encaixat una nova derrota a La Paz, on no guanya un partit des del 2005. Arce i Martins han fet els gols del triomf bolivià, que complica la classificació dels argentins pel Mundial de Rússia

David CarballoActualitzat

L'Argentina ha perdut contra Bolívia a La Paz per 2 a 0 i s'ha tornat a complicar la classificació per al Mundial de Rússia. Sense Leo Messi, que ha complert el primer dels quatre partits de sanció, i sense Javier Mascherano, sancionat, l'"albiceleste" ha fet aigües contra un rival inferior tècnicament, però que s'ha adaptat molt millor a les complicades condicions per l'altitud de la capital boliviana, situada a més de 2.500 metres.

Després del triomf per la mínima contra Xile, el conjunt d'Edgardo Bauza ha encaixat una nova derrota a Bolívia, on no guanya un partit des del 2005. En el minut 31, Arce ha fet el primer gol dels bolivians amb un cop de cap d'esquena a la porteria aprofitant la sortida a destemps del porter del Manchester United Sergio Romero.

Di María ha estat el millor i el més incisiu d'una Argentina sene idees ofensives i que ha patit de valent davant la insistència de Bolivia, que ha fet la sentència definitiva en l'inici de la segona meitat. Martins —en el minut 53— ha afusellat Romero i ha liquidat les opcions argentines de treure un resultat positiu.

Encara quedava gairebé tota la segona part, però els jugadors argentins han estat incapaços de batre la porteria de Lampe. Amb aquesta derrota, la quarta en 14 jornades, l'Argentina cau a la quarta posició amb 22 punts i haurà de seguir lluitant fins al final per certificar el bitllet mundialista.