Fórmula 1

McLaren fa un pas endavant en la segona jornada de tests de Montmeló

Jenson Button ha fet 43 voltes en la jornada d'aquest divendres

Actualitzat

Totes les mirades se centren en McLaren i en la recuperació de Fernando Alonso, que, en unes declaracions, explica que molt aviat tornarà a la pista. Jenson Button ha fet 43 voltes en la jornada d'aquest divendres i sembla que l'MP4-30 ha millorat les seves prestacions. Una altra de les novetats és la millora en el rendiment del Toro Rosso de Carlos Sáinz Jr., pilot que d'aquí a quinze dies veurà complert el seu somni: debutar a la Fórmula 1.

Al Circuit de Barcelona-Catalunya tot sembla haver tornat a la normalitat després de l'accident de Fernando Alonso diumenge passat. Els tests continuen i la majoria de cotxes han sortit a la pista equipats amb graelles plenes de sensors aerodinàmics, que donen informació molt valuosa als enginyers de les escuderies per saber què és el que funciona i el que no.

Els rumors apunten que l'equip de Mercedes, amb Hamilton i Rosberg, mantindran la superioritat marcada la temporada passada. Sembla que una de les escuderies que ha fet el salt de qualitat és Ferrari, que competirà amb Williams i Lotus per quedar per sobre de la resta.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut