Barça

Mathieu: "El Besiktas em volia, però jo vull continuar al Barça"

Mathieu revela, en l'últim dia de estada del Barça a Anglaterra, que el Besiktas el volia, però ell es va estimar més seguir com a blaugrana

Actualitzat

A l'arrencada de la seva tercera temporada amb l'Espanyol, Jeremy Mathieu se sent més segur que mai de sí mateix. El Barça ha fitxat Umtiti i Digne, un central i un lateral esquerre que li poden barrar el pas però ell no s'altera. "Hi ha d'altres jugadors a la meva posició, però a mi m'és igual", explica el francès a Saint George's Park.

Tranquil i pacient, però alhora competitiu i ambiciós, Mathieu considera Umtiti un rival: "Som companys, però més amb Umtiti estem per una posició els dos". Ni l'arribada del central ni de Digne han alterat els plans del central. Aquest estiu ha pogut marxar al futbol turc però Mathieu ha dit no a totes les ofertes. "De contactes amb el Besiktas però jo com he dit al president en tornar, jo estic content aquí de veritat i no vull marxar del Barcelona", ha reconegut Mathieu. De qui precisament s'esperen ofertes és per Arda que aquest divendres ha mantingut una llarga converça amb Luis Enrique.

Demà dissabte primer amistós de la pretemporada del Barça amb el Celtic de Glasgow a Dublín.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut