Barça

El Barça passa l'últim dia a Anglaterra pendent de Montoya i Samper, mentre s'intensifica la recerca per un davanter

L'equip de Luis Enrique viatjarà dissabte a Dublín per enfrontar-se al Celtic de Glasgow abans de tornar cap a Barcelona

Actualitzat

El primer equip del FC Barcelona fa aquest divendres l'última jornada de treball en l'estada a Saint Geroge's Park, a Anglaterra, amb dues sessions d'entrenament. Després de la que han fet aquest matí, els jugadors tornaran a exercitar-se a les 19.30.

Dissabte al matí l'equip de Luis Enrique es desplaçarà cap a Dublín per disputar-hi, a partir de les 19.00 (hora catalana), el primer partit de la pretemporada, contra el Celtic de Glasgow. Un cop finalitzat el matx, l'equip tornarà a Barcelona.

Montoya, Samper i la recerca del davanter

L'actualitat blaugrana gira entorn de Montoya, que dijous no es va entrenar per problemes físics i que no compta per a l'entrenador. El lateral s'acosta al València. Sergi Samper és un altre dels protagonistes. El migcampista diu que vol jugar amb els millors del món, però que acceptaria anar cedit, si ho recomana el tècnic.

Mentrestant, continua la recerca de davanter. El secretari tècnic Robert Fernández s'ha desplaçat al Brasil per intentar esbrinar la situació de Gabriel Jesús, que ho té gairebé fet amb el Manchester City, i de Gabigol. El director Raül Sanllehí viatja a Itàlia per estudiar les opcions de Carlos Bacca i Mario Gómez

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut