Futbol

Marcelo i Kaká s'entrenen amb el grup, mentre Carvalho s'exercita en solitari

La gran novetat de l'entrenament del Reial Madrid ha estat la presència de Ricardo Carvalho. El defensa portuguès ha tornat a la feina després de 45 dies de baixa per lumbàlgia, i s'ha exercitat a les ordres del preparador físic Carlos Lalín. En qualsevol cas, sembla que encara falta molt perquè estigui en condicions de tornar als terrenys de joc. D'altra banda, Marcelo i Kaká, que tenien molèsties, ja s'han entrenat amb normalitat i estaran disponibles per jugar dissabte el partit de Mestalla, que oferirà en directe TV3.

Actualitzat
El Madrid també espera la tornada dels seus internacionals per començar a preparar el partit de dissabte contra el València. Després d'haver plantat cara al Barça i el Chelsea, els d'Unai Emery es veuen en cor de fer el mateix amb els de Mourinho i acabar, d'una vegada per totes, amb la ratxa de 4 derrotes consecutives contra el Madrid. La més sagnant, el 3-6 de l'abril passat a Mestalla, tres dies després que el Madrid va guanyar la Copa del Rei en aquest mateix escenari. Una golejada que encara cou a les files valencianistes.

La diferència són, exactament, 4 punts. Els que separen els de Mourinho, líders de la Lliga, dels d'Emery, tercers classificats. Un triomf dels xes els faria entrar, de ple, en la lluita pel liderat. La recepta, la mateixa que va permetre empatar contra dos rivals més totpoderosos.

L'exmadridista Canales és una de les quatre baixes segures del València per aquest partit. Mourinho, en canvi, recupera Kaká i Marcelo, i aquest dimarts s'ha trobat amb la bona notícia de la reaparició de Carvalho, després de 45 dies de baixa per una lumbàlgia.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut