Marcelinho Huertas, durant un partit contra l'Olympiacos (EFE)
Bàsquet

Marcelinho Huertas confirma a "Yahoo Sports" que vol fer el salt a l'NBA la temporada que ve

El base brasiler del Barça acaba contracte el 30 de juny i, tot i les converses per a la seva renovació, als seus 31 anys estaria decidit a provar sort en la millor lliga del món

Actualitzat

Marcelinho Huertas tindria decidit fer el salt a l'NBA un cop acabi el seu contracte amb el Barça a final d'aquesta temporada. "Ara és el moment adequat", ha confirmat el base brasiler en declaracions al portal "Yahoo Sports".

Huertas, que compleix la seva sisena temporada al club blaugrana, vol provar l'aventura a la millor lliga del món als seus 31 anys i després de comprovar que està perdent protagonisme en els esquemes de Xavi Pascual. El jugador brasiler, que té també passaport italià, opina que es pot comparar amb Pablo Prigioni, dels Houston Rockets, ja que tots dos han tingut una trajectòria similar a Europa i, com ell, podria fitxar per un equip que no tingués urgències anotadores.

Tot i que fa temps que es van iniciar les converses per a la seva renovació i fins i tot el brasiler va declarar a Catalunya Ràdio que el seu desig era continuar molts anys al Barça, la recent decepció a l'Eurolliga i l'eclosió de Tomas Satoransky com a base titular el poden haver fet canviar d'opinió. De moment, les negociacions entre les dues parts segueixen en punt mort a l'espera d'un desenllaç definitiu.

 

Anar al contingut