El conjunt suec ha anunciat el fitxatge de Marc Cañellas (@IFKKristianstad)
Handbol

Marc Cañellas deixa el Fraikin Granollers i fitxa pel Kristianstad suec

El germà petit de Joan Cañellas, de 22 anys, jugarà al vigent campió de la Lliga sueca les dues pròximes temporades

Actualitzat

El central català Marc Cañellas jugarà les dues pròximes temporades al Kristianstad suec, segons ha anunciat aquest dilluns el club escandinau a través de la seva pàgina web. Cañellas, de 22 anys i germà petit del també internacional espanyol Joan Cañellas, fitxarà pel vigent campió de la Lliga sueca després de militar tota la seva carrera al Fraikin Granollers, i podrà disputar la pròxima edició de la Lliga de Campions d'handbol.   

"Marc Cañellas és un jugador de futur. Té una bona comprensió del joc i és molt bo per generar bones situacions de gol tant per a ell com per als seus companys", ha destacat el director esportiu del Kristianstad, Jesper Larsson.

Marc Cañellas, que va debutar amb la selecció espanyola absoluta el juny del 2017, serà un dels setze integrants de l'equip estatal que disputarà els Jocs Mediterranis, del 22 de juny a l'1 de juliol a Tarragona. El jugador nascut a Santa Maria de Palautordera jugarà el seu últim partit amb el Granollers aquest dimecres en la final de la Supercopa de Catalunya contra el Barça Lassa a Agramunt, un partit que Esport3 oferirà en directe.

Anar al contingut