Lliga de Campions

Luis Enrique: "No puc fer jocs de màgia per donar descans; la plantilla és la que és"

L'entrenador del Barça ha explicat que sempre té en compte el cansament acumulat dels jugadors per fer l'onze titular i afegeix que seran fidels a la seva filosofia per buscar la victòria, tot i tenir assegurada la classificació per als vuitens

David CarballoActualitzat

Luis Enrique ha explicat abans del partit contra el Bayer Leverkusen que té en compte el cansament acumulat dels jugadors durant la temporada però que si no fa més rotacions és per la plantilla que té. "Tinc en compte el cansament acumulat però no puc fer jocs de màgia per donar descans. La plantilla és la que és", ha afirmat en roda de premsa.

El tècnic blaugrana també ha deixat clar que si no va fer més canvis contra el València a Mestalla no va ser per enviar un missatge al club per demanar reforços de cara al mercat d'hivern. "Fer canvis per fer canvis no té cap sentit. Si vull enviar un missatge al club parlo directament amb el president o amb el director esportiu". ha revelat.

Luis Enrique, com és costum, no ha volgut confirmar si el trident sortirà d'inici al Bay Arena, i ha reconegut que tot i estar classificats matemàticament per als vuitens de final seran fidels a la seva filosofia amb l'objectiu d'aconseguir la victòria. "Tenir la classificació assegurada ens permet jugar sense preocupar-nos pel resultat. Però intentarem ser fidels al nostre estil per sumar els tres punts", ha admès.

Ter Stegen: "Només penso en el partit de demà" 

El porter alemany del Barça ha aprofitat la roda de premsa prèvia al partit contra el Leverkusen per buscar una mica més de protagonisme en el terreny de joc. Titular a la Champions League, Ter Stegen es mostra content de disposar d'una competició per gaudir de minuts i demostrar que pot defensar la porteria del Barça tant a la Lliga com a la Copa del Rei. Tot i que ha volgut subratllar que en aquests moments, només té al cap un partit, el del Leverkusen i no vol ni sentir a parlar de si "jugarà o no el Mundial de Clubs".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut