Les jugadores del Cadí La Seu celebren la victòria contra el Campus Promete de Logronyo
Bàsquet

L'Spar Citylift i el Cadí La Seu guanyen i l'Snatts Sant Adrià perd en la segona jornada de la lliga femenina

Les gironines han sumat el segon triomf a la pista de l'Estudiantes (71-84), les urgellenques han derrotat a casa el Campus Promete de Logronyo (79-53) i les adrianenques han perdut a la seva pista davant el Guipuzkoa (59-64)

Actualitzat

Aquest dimecres s'ha jugat la segona jornada de la Lliga femenina de bàsquet, amb la presència de tres equips catalans. L'Spar Citylift Girona ha derrotat per 71 a 84 l'Estudiantes i ha sumat la segona victòria consecutiva en aquest inici de temporada. Per la seva banda, el Cadí La Seu, que va perdre en el seu debut, avui ha aconseguit el primer triomf de la temporada al derrotar, a casa, el Campus Promete de Logronyo per 79 a 53.  L'equip urgellenc ha anat sempre al davant en el marcador i el cert és que no ha tingut dificultats per anotar-se el triomf. Diumenge, El Cadí la Seu visitarà l'Extremadura.

L'altre equip català de la categoria, l'Snatts Sant Adrià, no ha pogut rubricar amb un triomf el seu debut a casa. Ha caigut a la seva pista davant del Gipuzkoa per 59 a 64. Tot el partit ha estat molt igualat i no s'ha decidit fins els instants finals. La nord-americana Charmaine Riley i la maliana Mariam Alou Coubaly, amb 10 punts cadascuna, han estat les màximes anotadores de l'equip adrianenc. El pròxim rival de l'Snatts Sant Adrià serà, diumenge, el Campus Promete de Logronyo.

Anar al contingut