Arribada a meta de Chris Froome (EFE)
Arribada a meta de Chris Froome (EFE)
Ciclisme

L'organització de la Vuelta a Espanya repesca els 93 ciclistes que han arribat fora de control en la quinzena etapa

La majoria dels participants a la Vuelta han arribat fora de control a Formigal, a gairebé una hora del guanyador. Entre ells, tots els gregaris del guanyador del Tour Chris Froome. L'organització ha decidit repescar-los a tots.

Actualitzat

L'alt ritme de l'etapa 15 de la Vuelta a Espanya, i el fet que molts ciclistes quedessin despenjats del cap de la cursa ja en els primers quilòmetres ha provocat que 93 participants arribessin a 53 minuts i 54 segons del guanyador del dia, Gianluca Brambilla, fora de control per 25 minuts.

Amb el reglament a la ma haurien hagut de quedar fora de la competició, el que deixaria una última setmana de cursa amb només 71 ciclistes. L'organització, per evitar la imatge d'un grup tan reduït que reduiria l'espectacularitat de la Vuelta, ha decidit repescar els 93 que han arribat fora de control.

Entre aquest grup repescat hi hauria tot l'equip Sky, llevat del seu líder, Chris Froome, i tot el Direct Energie i Bora Argon 18. Una decisió que pot provocar polèmica, però que no és la primera vegada que es pren en una gran volta.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut