El nord-coreà An Yong-Ak va disputar el Mundial del 2010. (Foto: CE Sabadell)
Segona Divisió

L'internacional nord-coreà An Yong-Hak s'entrenarà amb el Sabadell a partir de la setmana que ve

El jugador internacional absolut amb Corea del Nord An Yong-Hak s'entrenarà amb el CE Sabadell a partir de la propera setmana. El jugador nascut al Japó però de pares nord-coreans actualment es troba sense equip després de rescindir al gener amb el Kashiwa Reysol, equip de la Primera Divisió japonesa.

Actualitzat
El jugador internacional absolut amb Corea del Nord An Yong-Hak s'entrenarà amb el CE Sabadell a partir de la propera setmana. El jugador nascut al Japó l'any 1978 però de pares nord-coreans actualment es troba sense equip després de rescindir al gener amb el Kashiwa Reysol, equip de la Primera Divisió japonesa.

Yong-Hak, que pot jugar de migcampista defensiu i fins i tot de defensa central, ha desenvolupat tota la seva carrera a la Lliga japonesa i sud-coreana. Va ser un dels jugadors més destacats de Corea del Nord durant el Mundial de Sud-àfrica del 2010, on va jugar els 240 minuts que la seva selecció va disputar contra el Brasil, Portugal i Costa d'Ivori en l'anomenat "grup de la mort".
Anar al contingut