Segona Divisió

L'internacional nord-coreà An Yong-Hak s'entrenarà amb el Sabadell a partir de la setmana que ve

El jugador internacional absolut amb Corea del Nord An Yong-Hak s'entrenarà amb el CE Sabadell a partir de la propera setmana. El jugador nascut al Japó però de pares nord-coreans actualment es troba sense equip després de rescindir al gener amb el Kashiwa Reysol, equip de la Primera Divisió japonesa.

El nord-coreà An Yong-Ak va disputar el Mundial del 2010. (Foto: CE Sabadell)

El jugador internacional absolut amb Corea del Nord An Yong-Hak s'entrenarà amb el CE Sabadell a partir de la propera setmana. El jugador nascut al Japó l'any 1978 però de pares nord-coreans actualment es troba sense equip després de rescindir al gener amb el Kashiwa Reysol, equip de la Primera Divisió japonesa.

Yong-Hak, que pot jugar de migcampista defensiu i fins i tot de defensa central, ha desenvolupat tota la seva carrera a la Lliga japonesa i sud-coreana. Va ser un dels jugadors més destacats de Corea del Nord durant el Mundial de Sud-àfrica del 2010, on va jugar els 240 minuts que la seva selecció va disputar contra el Brasil, Portugal i Costa d'Ivori en l'anomenat "grup de la mort".