Lilian Calmejane
Per l'esforç, Lilian Calmejane ha acabat l'etapa amb rampes a les cames (Reuters)
Ciclisme

Lilian Calmejane obté el primer èxit d'una escapada en la present edició del Tour de França

El ciclista francès s'adjudica una gran victòria en l'any del debut en la ronda francesa, mentre que tots els favorits han arribat agrupats i no hi ha canvis en la general

Actualitzat

Lilian Calmejane ha guanyar la vuitena etapa del Tour de França, de 187 quilòmetres entre Dole i Station de Rousses. Un triomf amb el qual ha aconseguit el primer èxit d'una escapada que es culmina en la meta, en la present edició.

El gran grup on els favorits rodaven junts a arribat 50 segons del francès i no hi ha hagut canvis a la general, que segueix liderada pel britànic Chris Froome, al davant del seu company a l'Sky, Geraint Thomas, i l'italià de l'Astana Fabio Aru.

El ciclista del Direct Energie, guanyador l'any passat d'una etapa de la Vuelta a Espanya, s'ha adjudicat als 24 anys, i en el debut en la ronda gala, el seu triomf més important. Calmejane s'ha escapat d'una fuga amb una desena d'homes quan quedaven 17 quilòmetres per a la meta i ha mantingut una renda suficient per imposar-se davant de l'holandès Robert Gesink. A causa de l'esforç, Calmejane ha acabat amb rampes a les cames i ha hagut de deixar-se caure a terra immediatament per fer estiraments.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut