Marcel Kittel ha guanyat la sisena etapa del Tour 2017 (@LeTour)
Marcel Kittel ha guanyat la sisena etapa del Tour 2017 (@LeTour)
Ciclisme

Marcel Kittel suma a l'esprint en la sisena etapa la seva segona victòria en el Tour de França 2017

L'alemany s'ha imposat al francès Arnaud Demare, protagonista d'una arriscada maniobra a l'esprint final

Actualitzat

Marcel Kittel (Etixx-Quick Step) ha estat el més ràpid de l'esprint final que ha decidit el triomf de la sisena etapa del Tour de França, de 216 quilòmetres entre Vesoul i Troyes, amb dos ports de quarta categoria en el recorregut. És el segon triomf del velocista alemany en aquesta edició de la cursa francesa.

El belga Frederik Backaert (Wanty-Gobert), el noruec Vegard Stake Laengen (UAE Emirates) i el francès Perrig Quéméneur (Direct-Energie) han volgut desafiar els presagis que preveien un final a l'esprint amb una escapada molt matinera. Ho han intentat amb totes les seves forces, però han estat capturats quan només faltaven 3 quilòmetres per la meta.

Els tres escapats, que havien arribat a tenir una renda de 3 minuts, mantenien amb molt esforç un avantatge de 25 segons fins que l'Etixx Quick Step de Kittel ha aparegut amb força. En menys d'un quilòmetre, els tres valents han estat engolits per un grup principal llançat a tota velocitat. Ja en l'última recta, Kittel ha agafat còmodament el carril central. El francès Arnaud Demare (FdJ) ha acabat segon, progressant des del darrere després de passar per un espai mínim entre les tanques i un rival. L'alemany André Greipel (Lotto-Soudal) ha estat tercer.

A la classificació general no hi ha hagut canvis a les primeres posicions. El britànic Crhis Froome manté el liderat amb 12 segons d'avantatge respecte el seu compatriota i company a l'equip Sky Geraint Thomas. L'italià Fabio Aru (Astana) és tercer, a 14 segons de Froome.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut