L'acció en què Peter Sagan empeny amb el colze Mark Cavendish abans de fer-lo caure (EFE)
L'acció en què Peter Sagan empeny amb el colze Mark Cavendish abans de fer-lo caure (EFE)
Ciclisme

El TAS manté l'exclusió al Tour de Peter Sagan, que ja ha fet les paus amb Mark Cavendish

El Tribunal d'Arbitratge Esportiu ha informat de la seva decisió en un comunicat en el qual confirma que l'eslovac "continua desqualificat" de la prova

Actualitzat

El Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) ha rebutjat aquest dijous el recurs d'apel·lació presentat pel ciclista eslovac Peter Sagan i el seu equip, l'alemany Bora-Hansgrohe, contra la seva expulsió del Tour de França perquè fos readmès en la carrera.  

El TAS ha informat de la seva decisió en un comunicat, en el qual confirma que Peter Sagan "continua desqualificat" de la prova, tal com van acordar prèviament els comissaris del Tour per la seva acció al final de la quarta etapa, quan va empènyer el britànic Mark Cavendish i el va fer caure en l'esprint final a Vittel.  

El Bora havia assegurat que la decisió dels comissaris de la cursa, amb el suport de la Unió Ciclista Internacional (UCI), no s'ajustava al reglament en haver estat presa sense escoltar la versió del sancionat.  

L'equip alemany ha recordat un punt del reglament que assenyala que "els comissaris poden jutjar una acció només si la part ofesa té la possibilitat de donar el seu punt de vista", però els seus arguments han estat rebutjats pel TAS.

Cavendish i Sagan fan les paus

Cavendish i Sagan, els dos principals protagonistes de la caiguda, han fet les paus gràcies a les xarxes socials. El primer pas l'ha donat el campió del món, amb una piulada a Twitter on desitja al britànic que es recuperi aviat i li diu que té ganes de tornar a competir contra ell.

 

 

La resposta de Cavendish no ha trigat gaire a arribar, reconeixent el gest de l'eslovac i dient-li "Ens veiem aviat, company".

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut