L'Horta elimina el Santboià per penals i és el primer semifinalista del Torneig d'Històrics

Ha començat la 26a edició del Torneig d'Històrics al camp del Júpiter, al barri de la Verneda de Barcelona. I el primer resultat ha estat una sorpresa: l'Horta, l'equip de menys categoria, n'és el primer semifinalista. Els penals han decidit el primer partit. Després del 0 a 0 en noranta minuts, l'Horta ha estat més encertat que el Santboià i ha guanyat 0 a 3 a la tanda de penals. L'Horta jugarà divendres la primera semifinal. A causa de la renúncia del Premià, al grup 1 s'ha disputat només un partit, mentre que als altres tres grups es juga un triangular. En aquesta edició del torneig es dóna la casualitat que el vigent campió no defensa el títol ja que l'Europa, vencedor l'any passat, ha renunciat a participar-hi.

Aquest dimarts es disputa la segona jornada del Torneig entre el Sant Andreu, el Terrassa i el Sants a tres partits de 45 minuts cadascun. El vencedor serà el segon semifinalista. El rival de l'Horta sortirà del guanyador del grup 3 en què participen el Badalona, la Muntanyesa i el Júpiter. L'últim grup, que jugarà dijous, el formen l'Espanyol B, el Masnou i el Martinenc. Les semifinals seran divendres i el torneig s'acabarà dissabte amb la final.