Espanyol

L'Espanyol vol allargar la ratxa de cinc jornades sense perdre en la seva visita a Mendizorrotza

Els blanc-i-blaus, que tenen la baixa important de Leo Baptistao, no han guanyat mai a la Lliga en les seves 11 visites anteriors a l'estadi de l'Alabès

Actualitzat

L'Espanyol, que continua sense guanyar com a local, té aquest migdia a Vitòria més possibilitats de puntuar; si més no, això diuen les estadístiques. Des que van perdre la primera jornada al camp del Sevilla, els blanc-i-blaus han puntuat en tots els desplaçaments.

El conjunt espanyolista, que encadena cinc jornades sense perdre amb un balanç de quatre empats i una victòria, intentarà allargar aquesta bona dinàmica de resultats en un estadi on mai ha guanyat a la Lliga en les seves 11 visites anteriors (set derrotes i quatre empats). L'única vegada en la qual l'equip blanc-i-blau ha vençut a Vitòria va ser en la temporada 2014-15, en els setzens de final de la Copa del Rei, amb un resultat de 0-2.

Per millorar els seus registres a Mendizorrotza, Quique Sánchez Flores no podrà comptar amb el davanter brasiler Leo Baptistao, un jugador clau en l'esquema ofensiu però que no s'ha recuperat a temps d'una sobrecàrrega muscular. També són baixa a la convocatòria el migcampista Salva Sevilla, el central argentí Martín Demichelis i Álvaro Vázquez, amb problemes al soli de la cama esquerra.

En canvi, per aquest duel contra l'Alabès, són novetats en la convocatòria el central costa-riqueny Óscar Duarte, que ha superat la seva sinovitis al turmell esquerre després d'un mes i mig de baixa; Marc Roca, que arrossega una molèsties al soli esquerre; Javi López, i el futbolista del planter Melendo.

L'Alabès, gairebé dos mesos sense guanyar a casa 

L'Alabès, sota les ordres de l'exblaugrana Mauricio Pellegrino, afronta la visita de l'Espanyol amb l'objectiu de trencar una ratxa de gairebé dos mesos sense guanyar a casa, concretament des de la sisena jornada de Lliga, quan va vèncer per 3-1 el Granada.

Tot i això, després de la victòria a domicili davant l'Osasuna abans de l'aturada pels partits internacionals de seleccions, els vitorians han recuperat sensacions i esperen obtenir els tres punts. L'Alabès mai ha perdut en Lliga contra l'Espanyol a Mendizorrotza en les 24 ocasions que s'han enfrontat entre la màxima categoria i la Segona Divisió.

Per aquest partit, Pellegrino comptarà amb tots els seus homes a excepció de Víctor Laguardia, que s'ha entrenat al marge del grup durant tota la setmana i finalment no s'ha recuperat de les seves molèsties.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut