Espanyol

L'Espanyol traspassa Kiko Casilla al Reial Madrid per 6 milions d'euros

El ja exporter blanc-i-blau posa punt final a la seva etapa a l'Espanyol i fa les maletes per marxar cap a Madrid aquesta mateixa tarda

Oriol LlachActualitzat

Després d'unes setmanes carregades de rumors, declaracions creuades i intenses negociacions, ja és oficial: Kiko Casilla fitxa pel Reial Madrid.

La clàusula de rescissió de contracte de Casilla era de 20 milions, però com que el Madrid tenia la meitat dels drets, n'havia de pagar només 10. Finalment el club blanc pagarà 6 milions d'euros per tenir els serveis del porter d'Alcover les pròximes cinc temporades.

Casilla s'ha mostrat molt feliç, i ha reconegut que "es tractava d'una oportunitat única que no podia deixar escapar". També ha tingut paraules d'agraïment per al president de l'Espanyol, Joan Collet, per haver-li facilitat la sortida.

Justament sobre els moviments del vestidor, el president ha declarat que "no comptava amb la sortida ni de Kiko, ni de Sergio García ni de Lucas Vázquez" i que "encara hi ha temps per fitxar per fer un espanyol molt competitiu". En aquest sentit, Collet ha manifestat l'interès pel jove migcampista blanc Marco Asensio, però confirma que tot just han començat les converses i que "encara no hi ha res tancat".

Després de vuit temporades jugant com a perico amb una més que destacada progressió, de suplent a titular indiscutible i havent anat convocat a la selecció nacional absoluta, Casilla agafarà un avió aquesta mateixa setmana per sumar-se a la disciplina de Rafa Benítez a Austràlia.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut