Espanyol

L'Espanyol tornarà a la feina el 6 de juliol i farà una estada de pretemporada a Europa

El club confirma l'estada a Garòs, del 8 al 12 de juliol, i disputarà diversos amistosos a Europa davant equips professionals
L'expedició de l'Espanyol ha viatjat al matí cap a l'Equador (RCD Espanyol)

Els jugadors de l'Espanyol en un dels viatges d'aquesta temporada (RCD Espanyol)

L'Espanyol ha fet públic el seu plàning de la pretemporada del primer equip. L'equip entrenat per Sergio González està de vacances, i no tornarà a la feina fins a principis del mes que ve. Edilluns 6 de juliol els jugadors estan convocats per fer proves mèdiques i físiques, i el dia 8 la plantilla es desplaçarà a la Vall d'Aran per fer-hi l'habitual "stage" inicial. La plantilla s'exercitarà en l'entorn natural aranès i el camp de futbol municipal de Naut Aran, a Garòs. Un "stage" que serà més curt que l'habitual, només 5 dies, fins al diumenge 12.

A partir d'aleshores, l'Espanyol treballarà uns dies més a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs abans de fer una segona estada, la penúltima setmana de juliol, aquest cop en un país europeu, que inclourà amistosos.

A més, també està previst que fins a mitjans d'agost, data de l'inici de la Lliga 2015-2016, l'equip alterni el treball a la Ciutat Esportiva amb desplaçaments per Europa per disputar partits amistosos que serveixin per culminar la posada a punt de l'equip de cara a la pròxima temporada esportiva.