Espanyol

L'Espanyol torna als entrenaments després de la derrota al camp del Betis

La plantilla blanc-i-blava ha reprès l'activitat sense els internacionals després de tres dies de festa

Actualitzat

L'Espanyol ha reprès els entrenaments després de tres dies de festa. L'aturada de Lliga ha permès als jugadors recarregar bateries i fer una pausa després de la derrota al camp del Betis (3-0).

El primer entrenament de la setmana ha estat sense els internacionals, Carlos "La Roca" Sánchez, Óscar Duarte i Aarón Martín. Tampoc hi és Diego López, que continua amb el seu pla personalitzat de treball per reaparèixer al més aviat possible. En canvi, ha tornat al grup José Manuel Jurado, que es va perdre el partit contra el Betis per una inoportuna grip.

L'equip blanc-i-blau afronta les 9 últimes jornades de Lliga amb opcions encara de classificar-se per a la Lliga Europa, però hauria de trobar una regularitat de resultats que no ha aconseguit en tota la temporada. 

Després d'entrenar-se amb els seus companys, Dídac Vilà ha comparegut davant dels mitjans de comunicació i ha parlat sobre la seva situació personal i la de l'equip. Sobre ell mateix, el jugador català ha confessat que s'esperava disposar de més minuts però accepta les decisions de l'entrenador:

"Un sempre espera jugar més, però qui decideix és l'entrenador. D'aquestes setmanes, em quedo sobretot amb el mes de gener on vaig gaudir de molts minuts. El que tinc clar és que he de seguir treballant igual"

Pel que fa a la derrota contra el Betis, el lateral perico admet que va ser dura, però prefereix mirar endavant:

"Ens ha tallat la ratxa positiva que portàvem. Ha estat un cop perquè estàvem en una bona dinàmica. El nostre objectiu segueix sent sumar el màxim nombre de punts possibles i per tant no ens deixarem anar"

En tot cas, Dídac Vilà envia un missatge d'ànim l'afició blanc-i-blava:

"Que tinguin paciència perquè som nosaltres els que hem de demostrar al camp, amb el nostre rendiment, que volem lluitar per posicions més altes"

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut